AcasăNewsObama ii lasa pe americani doar cu un glont pe teava

Obama ii lasa pe americani doar cu un glont pe teava

Administratia Obama face totul sa limiteze capacitatea de foc

Casa Alba a format un grup condus de vicepresedintele Joe Biden,  pentru a atrage marii afaceristi in planul de dezarmare a poporului american.

Administratia Obama face totul sa limiteze capacitatea de foc

Proiectul de lege pentru regimul armelor, care ar interzice armele de asalt, nu-si atinge scopul, in sensul ca mai raman milioane de americani cu pistoale.

„Colaboratorii”, favorizati

Drept urmare, trebuie inasprit procesul de acordare a permiselor port-arma, plus un chestionar amanuntit care trebuie completat la achizitionarea armelor, care ulterior ar intra intr-o uriasa baza de date a politiei. Conform strategiei Casei Albe, noile reglementari vor favoriza pe marii dealeri de arme si marile magazine care au standuri de arme, ca Wal-Mart, care vor „colabora” bine. Grupul Biden urmareste, impreuna cu Asociatia Nationala a Tragatorilor si Biroul Alcool, Tabac, Arme si Explozive, sa impuna restrictii care nu au nevoie de aprobarea Congresului. Cum ar fi, de exemplu,  decizia proprietarilor de magazine de a baga la vanzare numai arme cu capacitate mica de foc. „Vor sa ne lase cu un glont pe teava”, dupa cum declara un membru al Asociatiei Vanatorilor. „Eventual, sa ni-l tragem in cap!”

Proprietarii de arme, pe Internet

Deja se petrec niste lucruri ciudate in domeniul vanzarii/cumpararii de arme. Banca Americii a inchis conturile unui fabricant de arme cu licenta, American Spirit, pentru ca acesta primea comenzi pe pagina web. „Consideram ca nu e bine sa faceti acest lucru”, i s-a comunicat proprietarului, cu care banca lucrase de peste zece ani. Gawker, un grup media online, a publicat  lista celor peste 23.000 de new-yorkezi care detin permis de port-arma.  Ziarul  Journal News a declansat critici violente si amenintari dupa ce a publicat, in uma cu doua saptamani, numele si adresele a aproximativ 33.000 detinatori de arme din Westchester si Rockland, sub forma unei harti interactive.

author avatar
Adina Mutar
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger