AcasăNewsObama face K.O. Israelul prin negocieri secrete

Obama face K.O. Israelul prin negocieri secrete

Obama si Khamenei si-au suflat in urechi in secret

Dupa ce a renuntat la atacul asupra regimului lui Bashar al-Assad, luand Israelul prin surprindere, acum Obama negociaza in secret cu Iranul.

Ca bine zicea Farfuridi: „Tradare, tradare, dar s-o stim si noi!” Si Israelul pare a sti tot ce se negociaza in secret, cine cu cine si prin cine.

Obama si Khamenei si-au suflat in urechi in secret
Victimele atacului chimic din Siria nu mai reprezinta nimic

SUA l-au pus pe Khamenei sa faca promisiuni

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a trasat Iranului patru „linii rosii” in privinta programului nuclear: sa stopeze procesul de imbogatire a uraniului, sa scoata in afara tarii materialele folosite in procesul de imbogatire, inchiderea facilitatii nucleare de la Arak, unde se poate obtine plutoniu si inchiderea centralei de la Fordo. In aceasta privinta, au existat niste zvonuri ca presedintele Iranului, Hassan Rouhani, ar intentiona sa inchida Fordo, repede dezmintite de Organizatia pentru Energie Atomica a Iranului. Surse israeliene sustin ca Obama si ayatolahul Khamenei si-au transmis mesaje secrete prin intermediul sultanului Omanului, Qaboos bin Said Al Said si prin ministrul Apararii, Said Badr bin Saud Al Busaidiat. In ultimul mesaj, Obama ii cerea lui Khamenei doar sa declare public ca Iranul nu intentioneaza sa fabrice arme nucleare. Ceea ce acesta a facut, Israelul ramanand cu cele patru linii rosii in aer.

Bashar ar fi fost terminat pana acum

In privinta Siriei, asa cum Netanyahu l-a tot avertizat pe Obama, Rusia nu are niciun gand sa fie ferma in dosarul atacului chimic de la 21 august, acuzand Organizatia Natiunilor Unite ca e partinitoare si ca nu ia in calcul faptul ca rebelii sunt autorii, asa cum Rusia a aflat de la armata lui Bashar. Ceea ce stiu rusii bine este ca SUA nu vor recunoaste niciodata ca stiu cu precizie ziua, ora, locatia de unde au plecat rachetele cu gaz sarin, fiind urmarite prin sateliti. Fiindca nu poate raspunde de ce nu le-au oprit. Rrazboiul ar fi inceput atunci si Bashar era terminat pana acum.

author avatar
Adina Mutar
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger