AcasăNewsObama e un car de nervi! L-a dat afara pe seful fiscului...

Obama e un car de nervi! L-a dat afara pe seful fiscului american!

Obama incearca s-o scoata basma curata pe Hillary Clinton

Ca sa scape de scandalurile care izbucnesc peste tot in jurul lui, presedintele american, Barack Obama, a incercat sa faca ordine in ograda.

Obama incearca s-o scoata basma curata pe Hillary Clinton

Obama a anuntat ca seful Fiscului, Steven Miller, a fost eliberat din functie, dupa ce a iesit la iveala ca institutia pe care o conducea a cerut liste cu donatorii de bani ai unor grupari ce aveau legaturi cu republicanii, in plina campania electorala. „Sunt suparat”, a marturisit Obama, admitand ca si cetatenii americani au acest drept.

Crezand ca a rezolvat un scandal, Casa Alba a publicat si 94 de de pagini de e-mailuri dintre oficialii Administratiei si oficiali de top din CIA, cu privire la desfasurarea evenimentelor din Benghazi, inainte de atacurile in care si-au pierdut viata patru cetateni americani, inclusiv ambasadorul Chris Stevens. Din acestea reiese ca din „punctele sensibile de discutie” au fost eliminate, aparent de adjunctul directorului CIA,  Michael Morell, a unor „substantive” ca „al-Qaida, Ansar al Sharia, jihadisti, extremisti islamici etc”. Nu reiese insa la ordinul cui!

author avatar
Adina Mutar
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger