AcasăNewsObama critica FBI si o apara pe Hillary

Obama critica FBI si o apara pe Hillary

Fosta Prima Doamna, si ea in gratiile Biroului Oval

Presedintele SUA si-a reafirmat dorinta de neamestec in ancheta Biroului Federal de Investigatii cu privire la e-mailurile doamnei Clinton insa a insistat ca anchetele nu trebuie sa se bazeze pe ”insinuari”.

Fosta Prima Doamna, si ea in gratiile Biroului Oval

”Nu doresc sa ma amestec in procese presupuse a fi independente”, a declarat Obama pentru NowThisNews, adica aplicarea legii. Sustinator deschis al fostului sef al departamentului de Stat, ”impartialul” Barack a atacat insa voalat modul in care directorul FBI, James Comey, gestioneaza dosarul e-mailurilor lui Hillary, de parca Comey a folosit de-o maniera iresponsabila o adresa de e-mail privata in timp ce schimba informatii confidentiale, ca ministru de Externe, si nu fosta Prima Doamna. ”Cand acest subiect a facut obiectul unei anchete complete, concluzia FBI, ministerului Justitiei si a Congresului a fost ca (Hillary) a comis erori dar nu de natura sa faca obiectul unei urmariri penale”. Hillary Clinton a dat dovada de o ”neglijenta extrema”, aprecia atunci Comey. ”Exista o norma potrivit careia se desfasoara anchetele, nu putem lucra pe baza unor insinuari, informatii incomplete sau scurgeri de informatii”, a urmat Obama. Saptamana trecuta, directorul FBI a informat Congresul ca oamenii sai au descoperit noi e-mailuri legate de ancheta mesajelor lui Hillary Clinton, ancheta urmand sa stabileasca daca si acestea contin informatii confidentiale.

Fostul bucatar al lui Trump: E nebun

Presa americana a strans 1573 insulte ale lui Trump, facute in public. Se dovedeste insa ca magnatul se comporta la fel si in particular, potrivit fostului sau bucatar, un francez de 76 de ani, care a evocat un patron ”lunatic” si ”temperamental”. ”In general ma aprecia. Insa totul a degenerat intr-o zi dupa un dineu organizat  de el pentru invitati simandicosi. Unul din ei i-a spus ca mi-a apreciat salata Cezar dar a fost dezamagit de branzeturi. Imediat, Trump s-a sculat de la masa ca un nebun, a venit in bucararie si a inceput sa ma injure ca un birjar. Apoi m-a dat afara, fara sa ma plateasca”, a marturisit chef-ul, care ulterior s-a angajat pentru Celine Dion. ”Trump presedinte? O nebunie, tipul e nebun, are probleme mintale”, a spus bucatarul.

author avatar
Tudor Borcea
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger