AcasăNewsObama conduce in sondaje... in Rusia

Obama conduce in sondaje… in Rusia

Uraganul Sandy il ridicase in sonadaje pe Obama, si fara „votul” rusilor

Uraganul Sandy, „catastrofa de proportii biblice”, cum l-a descris presa americana, l-a ridicat pe Obama putin in sondaje, dar la rusi el conduce detasat.

Uraganul Sandy il ridicase in sonadaje pe Obama, si fara „votul” rusilor

Intr-un sondaj de opinie efectuat in Rusia, pe tema „atitudinii politice a cetatenilor”, 41% dintre persoanele chestionate l-au desemnat pe Barack Obama ca „presedinte american care serveste intereselor Rusiei”!

Rusoaicele il plac pe Romney

Platforma politica a candidatului Mitt Romney nu este pe placul rusilor, decat in procent de 8%. Preferinta rusilor poate servi drept „profil de presedinte american” cu care s-ar putea colabora, in ciuda divergentelor de politica externa si de geopolitica dintre acesta si presedintele rus, Vladimir Putin. Statistic vorbind, rusii care s-au aratat pentru ca Obama sa castige inca un mandat de presedinte au fost in majoritate barbati, educati, cu un venit peste mediu. Adica „profilul ofiterului din servicii secrete”, dupa cum glumea presa rusa. De partea lui Romney s-au situat mai mult rusoaicele, e adevarat, fara studii inalte. Culmea!, pentru Romney au votat si „cei cu un venit care le asigura doar mancarea”! Rezultatul era de asteptat, din moment ce Romney este cunoscut in Rusia doar pentru comentariile antirusesti. Putin insa, asa cum a declarat public, prefera „candoarea lui Romney”. O fi de bine?!

Facebook interzice „Afacerea Benghazi”

Dezvaluirile din „Afacerea Benghazi” (atacul islamistilor asupra Consulatului american din Benghazi, in care si-au pierdut viata ambasadorul SUA, Chris Stephen, si alti trei cetateni americani) au efect distructiv asupra campaniei lui Obama. Mai ales acele dezvaluiri din care reiese ca Administratia a fost vinovata pentru lipsa reactiei la cererile de ajutor ale diplomatilor si ale operativilor CIA din Benghazi. Fiind pro-Obama, Facebook a interzis postarea pe retea a unui mesaj, accesat imediat de zeci de mii de utilizatori, care demonstra ca presedintele e autorul ordinului de „stand down”. Totodata, Facebook l-a instiintat pe cel care postase mesajul ca daca „recidiveaza”, va fi suspendat din retea 24 de ore!

author avatar
Adina Mutar
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger