AcasăNewsOana Zavoranu, reactie socanta dupa moartea mamei sale: "Michael Jackson traieste si...

Oana Zavoranu, reactie socanta dupa moartea mamei sale: „Michael Jackson traieste si eu nu sunt condamnata”

Marioara Zavoranu, mama vedetei de televiziune Oana Zavoranu, a incetat din viata, vineri dimineata, la varsta de 66 de ani.

Marioara Zavoranu fusese internata la Spitalul Clinic Fundeni, in urma cu circa trei luni, si a suferit si o dificila interventie chirurgicala pentru extragerea unui rinichi.

In cele din urma, Marioara Zavoranu a intrat in coma, joi, iar vineri dimineata s-a anuntat decesul acesteia. Desi este vorba despre mama sa, Oana Zavoranu a avut reactii tulburatoare in ultimele ore.

Vedeta de televiziune, care s-a certat in mai multe randuri cu mama sa pentru importante sume de bani, sustine ca inca nu crede in moartea mamei sale si considera ca totul este o facatura.

Rugata de mai multi reporteri sa comenteze acest subiect, Oana Zavoranu a avut o reactie de-a dreptul socanta: „Aceasta masina este Ghost. Michael Jackson n-a murit. Michael Jackson traieste si eu nu sunt condamnata”.
Vecinii Marioarei Zavoranu sustin ca „Oana a bagat-o in mormant pentru ca era o fire mai rebela si intotdeauna s-au certat pe bani”. De partea cealalta, Oana Zavoranu sustine ca, in cazul in care mama sa intr-adevar a murit, „este doar un act de justitie divina. Tatal meu a chemat-o la el in ceruri. Mama mea a murit la nastere. Cand m-a nascut pe mine. Pentru ca nu m-a vrut”.

author avatar
Cristi Ionita
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger