AcasăNewsOamenii legii bucuresteni, alertati. Un barbat a amenintat ca arunca in aer...

Oamenii legii bucuresteni, alertati. Un barbat a amenintat ca arunca in aer un hotel

Angajatii unui hotel din Capitala au tras spaima vietii loo, dupa ce un tanar a amenintat ca are o bomba, pe care o va detona, iar cladirea va sari in aer.

Din cele povestite de martori, incidentul s-a desfasurat pe cat de simplu, pe atat de inspaimantator: individul a intrat in hotelul situat in cartierul Vitan din Capitala, si, potrivit Romania TV, s-a oprit undeva la parterul cladirii si a inceput sa strige ca are un dispozitiv exploziv, pe care are de gand sa-l faca sa bubuie. In clipa urmatoare, fara sa ofere vreo explicatie pentru gestul sau, barbatul a dat bir cu fugitii.

Ingroziti, mai multi oameni din randul personalului hotelului au sunat degraba la 112, cerand ajutorul politiei. Oamenii legii au venit la locul incidentului si au demarat o ancheta. Au luat in calcul si varianta ca imaginile suprinse de camerele de supraveghere din incinta le vor fi utile, lucru care s-a si intamplat. In baza inregistarilor video, dar si a celor aflate de la angajatii hotelului, politistii ar fi reusit sa identifice un suspect, pe care l-au dus la audieri.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger