AcasăNewsO teorie si imagini socante circula dupa accidentul masinii folosite de Putin...

O teorie si imagini socante circula dupa accidentul masinii folosite de Putin (VIDEO)

Pe masura ce primele imagini cu accidentul in care a fost implicata una dintre masinile Presedintiei ruse au inceput sa circule pe Internet, s-a raspandit -cum altfel, ar spune adeptii teoriilor conspirationiste- si o teorie cum ca totul ar fi fost, de fapt, o tentativa menita sa-l reduca la tacere pe liderul de la Kremlin. Vladimir Putin nu se afla in respectiva masina.

Intregistrarea din trafic, captata de o camera de monitorizare a circulatiei in Moscova, surprinde un impact frontal deosebit de violent intre doua masini negre. Celelalte masini aflate pe sensul de mers pe care s-au oprit automobilele au incetinit, iar martorii s-au adunat in cateva clipe laga epavele masinilor, in incercarea fireasca de a da o mana de ajutor soferilor si eventualelor persoane aflate in respectivele masini. Ulterior s-a aflat ca masina izbita de cea intrata de pe sensul pus era una prezidentiala. Autoturismul a fost facut zob in partea din fata, nelansandu-i sanse de supravietuire conducatorului auto, un sofer cu experienta.

Asta arata primele imagini cu accidentul produs seara trecuta si in care a sfarsit, pe loc, unul dintre soferii presedintelui rus, „preferatul”, dupa cum a notat presa internationala.

Momentan, din directia Presedintiei ruse nu au fost facute precizari cu privire la acest eveniment rutier, tot ce se stie este ca autoritatile locale ancheteaza conditiile in care a pierit soferul liderului de la Kremlin.

[youtube]VgiXizHQGoA[/youtube]

sursa foto: captura youtube

1.065 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger