AcasăNewsO tara de pafaristi

O tara de pafaristi

Protestatarii si parlamentarii au un punct comun: acuza/voteaza lautareste, dupa ureche

Actuala putere i-a acuzat de multe ori pe protestatarii #Rezist ca habar nu au de capul lor si ies aiurea in strada pentru a contesta legi pe care nu le-au citit. Luni noapte, parlamentarii PSD si ALDE au votat un Cod de procedura penala finalizat cu cateva minute in urma, deci evident necitit. Halal!

Protestatarii si parlamentarii au un punct comun acuzavoteaza lautareste dupa ureche

Fara doar si poate, multi dintre oamenii iesiti sa protesteze nu si-au aruncat nici macar un ochi pe legile criticate. S-a mers si se merge pe premiza ca absolut tot ce fac PSD si ALDE este gresit – atitudine deloc corecta. Atunci cand critici si acuzi fa-o informat daca vrei ca parerea sa-si fie luata cu adevarat in seama. Documenteaza-te, pune lucrurile cap la cap, pledeaza-ti cauza coerent si asa vei demonta din start si apararea adversarilor. In caz contrar, raspunsurile balbaite si incoerente inregistrat si date la TV iti dinamiteaza din interior cauza si ii indeparteaza pe noii suporteri Daca sa protestezi dupa ureche nu e bine, la fel de gresit este si sa votezi ”democratic” in Parlament legi despre care habar nu ai ce prevad. Actuala putere se bate in piept si repeta pina la exasperare ca nu vrea decat sa se termine cu abuzurile si sa puna Justitia pe drumul cel drept. Deziderat pus la indoiala nu numai de problemele penale care curg garla peste alesii neamului, dar si de faptul ca toata lumea vede cum legile sunt trecute in orb prin Parlament. Nu poti sa spui ca o lege este buna si sa o votezi daca tu nu ai habar de ce scrie in ea si totusi exact asa se intampla in distinsul nostru Parlament. Unul populat ce-i drept de multi indivizi afectati de analfabetismul functional in mod evident, ceea ce inseamna ca si daca ar citi legile tot degeaba ar face-o, dar totusi. Cu atatia pafaristi in strada, in Guvern, in Parlament si in restul institutiilor de orice rang, Romania merge spre viitor in pas de melc. Sau chiar de rac, daca PSD si ALDE se forteaza un pic mai tare iar ”strada” ramane la nivelul luminitelor aprinse intr-un simultan perfect executat pe telefoane.

author avatar
Simona Badulescu
1.497 afisari

3 COMENTARII

  1. E foarte bine că au votat Codul de procedură penală cu modificările respective. Să nu credeți că hoții, tâlharii și violatorii vor ataca doar omul de rând. Vor ataca în primul rând pe cei bogați, cu vile, cu mașini de lux și cu mulți bani, adică în primul rând pe PSD-işti, ALD-işti, UDMR-işti și atunci infractorii vor beneficia din plin de aceste prevederi. Poliția condusă în prezent numai de analfabeți și slugi politice va privi de pe margine legată la mâini. Ce să facă Ioniţă, actualul şef al IGPR şi fin al lui APUD TOBĂ,în condiţiile în care el nu a văzut în viaţa lui un hoţ? Probabil că va dispune lui Apreutesei Wili,adjunct IGPR şi finul lui APUD TOBĂ, să se ocupe de aceste cazuri. Din păcate nici acesta nu a văzut un hoţ în viaţa lui. În judeţe şefii poliţiilor sunt puşi să jure pe Biblie în faţa stafului PSD că vor fi loiali PSD-ului şi nu vor face dosare niciunui membru de partid. Cu greu se va mai pune ordine în această ţară iar infractorii vor devenii din ce în ce mai cu tupeu şi imposibil de stăpânit. Rău este că vor avea de suferit şi oamenii de rând. PS: Domnule TACHE ţi-au spălat creierul cu DERO ?

  2. Dar să scrii după ureche e voie , madam Bădulescu ??
    Cum stai cu memoria , Macovei , Prună , spune ceva ??

  3. madam Bădulescu vorbește despre ceea ce-i ACUM, nu despre ce-a fost alaltăieri! Iar dacă ar fi să apelăm la MEMORIE, semnul mirării ar trebui să-l alăturăm tuturor loazelor politicianiste…cu foarte puține excepții!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger