Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O tanara avertizeaza cu privire la provocarea #100layersofclothes: “Nu o face, poti sa mori!”

O tanara avertizeaza cu privire la provocarea #100layersofclothes: “Nu o face, poti sa mori!”

Autor:

 

Isteria provocarilor in retelele de socializare continua. Mai nou, utilizatorii de Internet sunt cuprinsi de febra #100layersofclothes, care consta in inregistrarea pe telefonul mobil a momentelor in care reactionezi dupa ce ai pus pe tine nu mai putin de 100 de articole de imbracaminte.

100 layers clothes challenge fail vidoe O tanara avertizeaza cu privire la provocarea #100layersofclothes: Nu o face, poti sa mori!Una dintre tinerele care a acceptat acest ramasag nebun avertizeaza: “Nu o faceti, pentru ca veti muri!”. Andrea din Columbia a postat pe Internet un filmulet cutremurator. Acesta arata o adolescenta intrata, firesc, intr-o panica uriasa, asta dupa ce hainele au inceput sa se contracte, iar ea sa se sufoce incet. In casa nu mai era nimeni in afara de fata, iar tricourile s-au dovedit a fi imposibil de scos. Din fericre,  in cele din urma Andrea a reusit sa-si stapaneasca emotiile si a scapat de straturile succesive de imbracaminte, dar a admis ca provocarea asta ar fi putut sa o coste viata. O situatie similara a avut de infruntat, recent, si utilizatoarea Rihianna Mar, din Tampa, SUA. In cazul ei, insa, a existat o prietena de fata care a ajutat-o sa nu se sufoce. Ulterior, fata a scris ca participarea la provocarea #100layersofclothes e cea mai proasta decizie pe care a luat-o in viata.

5q5ktkqTURBXy9mYTRjMWFlMzZkMDg4MWU0MWI3YjdkZmU4OTA1YzY0OS5qcGVnkZMCAM0CJg1 O tanara avertizeaza cu privire la provocarea #100layersofclothes: Nu o face, poti sa mori!wqfktkqTURBXy9hMGI0MWNhMDkxZTc2NTk4NTA1NTllM2Q1MjQwY2MzNi5qcGVnkZMCAM0CJg O tanara avertizeaza cu privire la provocarea #100layersofclothes: Nu o face, poti sa mori!z6KktkqTURBXy8yNDMxOWMxMjAzZGNhZTJmNjFmOWU4MmFiY2FhNDM1Yi5qcGVnkZMCAM0CJg 469x500 O tanara avertizeaza cu privire la provocarea #100layersofclothes: Nu o face, poti sa mori!

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!