AcasăNewsO soferita a facut prapad in cale: foarte multe masini distruse, la...

O soferita a facut prapad in cale: foarte multe masini distruse, la Constanta

Au fost imagini greu de privit, seara trecuta, la Constanta, cel putin de catre proprietarii masinilor facute zob de autoturismul condus de o femeie de 37 de ani, care a ajuns la spital dupa accident.

Din motive ce urmeaza sa fie elucidate de politisti, soferita a pierdut controlul masinii si a lovit 10 autoturisme parcate.

Alertati de zgomotul puternic, oamenii au iesit din case sa vada ce s-a intamplat in parcarea dintre blocuri. din fericire, nu au existat alte victime. Insa e lesne de inteles ca proprietarilor masinilor avariate le-a venit greu sa accepte crunta realitate, mai ales ca in unele cazuri, autoturismele au fost transformate in adevarate mormane de fiare, dupa cum se poate vedea din imaginile prezentate de Romania TV. Se ia in calcul ipoteza ca viteza excesiva ar fi putut provoca accidentul cu urmari desprinse, parca, din scenele filmelor de actiune.

sursa foto, video: RomaniaTV

343 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sfîrșit de ani 70 sau început de ani 80, o Dacia 1300 a luat la rînd cam 25 de mașini parcate. Majoritatea tot Dacia 1300. Zgomotul n-a fost nici pe departe „puternic” deși era către miezul nopții.
    Au venit 3-4 milițieni, fără pompieri și Smurd. Nici luminile girofarurilor nu le-au lăsat aprinse, dacă au venit cu ele aprinse. Sirenă sigur n-au avut. N-au pus nici panglică roș-alb, n-au fost nici ziarici de subiecte tari.
    Pe cel vinovat l-am văzut, era băut. Nu i-au pus cătușe, nimeni nu l-a luat la bătaie sau înjurături. De fapt păgubiții îl compătimeau.
    Ale vremuri. Mai puțin circ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger