Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O soferita a facut prapad in cale: foarte multe masini distruse, la Constanta

O soferita a facut prapad in cale: foarte multe masini distruse, la Constanta

Autor:

Au fost imagini greu de privit, seara trecuta, la Constanta, cel putin de catre proprietarii masinilor facute zob de autoturismul condus de o femeie de 37 de ani, care a ajuns la spital dupa accident.

 

busite 350x173 O soferita a facut prapad in cale: foarte multe masini distruse, la ConstantaDin motive ce urmeaza sa fie elucidate de politisti, soferita a pierdut controlul masinii si a lovit 10 autoturisme parcate.

Alertati de zgomotul puternic, oamenii au iesit din case sa vada ce s-a intamplat in parcarea dintre blocuri. din fericire, nu au existat alte victime. Insa e lesne de inteles ca proprietarilor masinilor avariate le-a venit greu sa accepte crunta realitate, mai ales ca in unele cazuri, autoturismele au fost transformate in adevarate mormane de fiare, dupa cum se poate vedea din imaginile prezentate de Romania TV. Se ia in calcul ipoteza ca viteza excesiva ar fi putut provoca accidentul cu urmari desprinse, parca, din scenele filmelor de actiune.

sursa foto, video: RomaniaTV


1 Comentariu la O soferita a facut prapad in cale: foarte multe masini distruse, la Constanta

  1. Tudor

    Sfîrșit de ani 70 sau început de ani 80, o Dacia 1300 a luat la rînd cam 25 de mașini parcate. Majoritatea tot Dacia 1300. Zgomotul n-a fost nici pe departe „puternic” deși era către miezul nopții.
    Au venit 3-4 milițieni, fără pompieri și Smurd. Nici luminile girofarurilor nu le-au lăsat aprinse, dacă au venit cu ele aprinse. Sirenă sigur n-au avut. N-au pus nici panglică roș-alb, n-au fost nici ziarici de subiecte tari.
    Pe cel vinovat l-am văzut, era băut. Nu i-au pus cătușe, nimeni nu l-a luat la bătaie sau înjurături. De fapt păgubiții îl compătimeau.
    Ale vremuri. Mai puțin circ.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!