AcasăNewsO sala de la Judecatoria Sectorului 4, EVACUATA! Un detinut a scos...

O sala de la Judecatoria Sectorului 4, EVACUATA! Un detinut a scos cutitul si ameninta ca se sinucide!

O sala de la Judecatoria Sectorului 4 a fost evacuata, miercuri, dupa ce un detinut, adus de la Penitenciarul Jilava, a scos cutitul si a amenintat ca se va taia. Deocamdata nu se stie exact ce doreste barbatul, insa jandarmii au reusit sa evacueaze sala, astfel incat sa nu poata rani pe nimeni.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineata, intr-o sala de judecata din cadrul Judecatoriei sectorului 4 din Capitala, un detinut scotand un cutit chiar in timpul sedintei, dupa care a inceput sa strige ca nu mai suporta situatia din penitenciar, noteaza realitatea.net.

Mai mult, se pare ca dupa aceea detinutul a spart un geam, taindu-se la mana, astfel incat acum asteapta sa primeasca ingrijiri medicale, potrivit aceleiasi surse. De asemenea, a fost apelat serviciul de urgenta 112, mai multe ambulante fiind chemate la fata locului, informeaza rtv.net.

Autoritatile vor demara o ancheta pentru a se stabili cum a ajuns detinutul in posesia unui obiect taios si, mai mult, sa patrunda cu el in tribunal.

Barbatul este anchetat pentru tentativa de omor. Detinutul s-a urcat pe un pervaz si ameninta ca se omoara, daca nu i se respecta dorintele, scrie realitatea.net.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger