AcasăNewsO rupere de nori de doar cateva zeci de minute a inundat...

O rupere de nori de doar cateva zeci de minute a inundat Capitala

„Micul Paris” poate concura, in unele zone, cu Venetia. Totul dupa o ploaie torentiala de cateva zeci de minute cazuta peste Bucuresti a inundat sosele, pasaje rutiere, dar si Gara de Nord.

Din datele disponibile pana la aceasta ora rezulta faptul ca printre principalii pagubiti se numara doi proprietari ai unor masini aflati intr-o zona buna din sectorul 1 al Capitalei, mai precis pe Strada Roma, care s-au trezit ca un arbore de dimensiuni serioase a cazut peste autoturisme, avariindu-le destul de serios. La locul incidentului a ajuns si noul primar al sectorului, Tudorache anuntand ca in cursul diminetii urmatoare se vor decide masurile ce se pot lua in cazul de fata, mai exact cum anume vor fi despagubiti respectivii.

Intre timp, soferii care au masinile functionale se gandesc serios cum si mai ales daca vor reusi sa mai inainteze prin apa destul de adanca adunata pe carosabil in zona Caii Giulesti din sectorul 6. Trist este ca au fost situatii in care, in aceeasi zona, apa a inundat si curtile oamenilor.

Dar si ca, din experienta ploilor cazute recent in oras, si pietonii vor avvea de trecut printr-o adevarata aventura in incercarea de a traversa sau de a se feri de soferii care uita sa adapteze viteza cand trec prin balti, rezultatul nemaiavand nevoie de descrieri.

Totodata, ar mai fi de spus  meteorologii au emis o atentionare nowcasting COD GALBEN de ploi, pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

sursa foto:facebook.com/ISUBIF/photos

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger