AcasăNewsO romanca a fost violata in somn de un afacerist din Londra

O romanca a fost violata in somn de un afacerist din Londra

Pentru unii oameni de afaceri din city-ul londonez, nu, nu înseamnă chiar nu. La tribunal, însă, treburile se schimbă

Presa britanica arunca in aer mitul afaceristului britanic muncitor si cinstit: un prosper om de afaceri britanic ar fi violat in somn o romanca, in apartamentul sau de lux, dupa ce au impartit un taxi la plecarea dintr-un club de noapte exclusivist din Londra.

Pentru unii oameni de afaceri<br >din city ul londonez nu nu<br >înseamnă chiar nu La tribunal<br >însă treburile se schimbă

Valentin Kryzyzyk, de 27 de ani, din Battersea, este acuzat ca a violat-o pe romanca de 27 de ani, dupa ce au petrecut in acelasi club al celebritatilor, Maddox Club, in ​​Mayfair. Femeia a declarat ulterior ca a fugit din apartamentul lui fara sutien si bluza, spunandu-le politistilor: “Vroiam doar sa scap”. Procurorul Christopher Amis a declarat: “Reclamanta este o femeie de 27 de ani, din Romania, care iesise in oras cu prietenii ei.” Procurorul a spus ca tanara a plecat din club la 4 dimineata, lasandu-si prietenii acolo, pentru ca se simtea obosita si dorea sa plece acasa. La iesire, a incercat sa gaseasca un taxi. Pentru ca nu a gasit, dupa cateva zeci de minute s-a intors in club, lucru care a fost surprins de camere. In club, Valentin Kryzyzyk i-ar fi propus sa imparta o masina catre casa. Romanca a ajuns acasa la acesta, spunand ca brusc a inceput sa se simta extrem de obosita. Omul de afaceri a condus-o in dormitor, iar ea i-a spus ca nu este interesata sa faca sex cu el inainte sa adoarma. Cand s-a trezit, femeia si-a dat seama ca fusese agresata sexual. A fugit din apartamentul barbatului si a sunat la politie. Agresiunea sexuala a fost confirmata de medicul legist, insa Valentin Kryzyzyk sustine ca nici macar nu a intalnit-o pe femeie. Procesul este in plina desfasurare.

author avatar
Catalin Dumitrescu
660 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger