Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia – VIDEO/FOTO

Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia – VIDEO/FOTO

Autor:

O ploaie de meteoriti ce a avut loc deasupra regiunii Urali, insotita de explozii violente, a ranit zeci de persoane.

 

meteorit 1 450x309 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTO

Mai multe filmari postate pe Youtube arata cum ploaia de meteoriti a spart ferestrele unor imobile din mai multe localitati, a provocat panica si a ranit aproximativ 50 de persoane.

“A fost o ploaie de meteoriti, dar fara ca fragmente sa ajunga pe sol. Un meteorit a explodat deasupra regiunii Celiabinsk. Suflul exploziei a spart ferestre in mai multe localitati”, a anuntat un purtator de cuvant al filialei locale a Ministerului pentru Situatii de Urgenta pentru presa locala.

 

meteorit 2 450x600 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTOmeteorit 3 450x337 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTOmeteorit 4 450x253 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTOmeteorit 5 450x298 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTOmeteorit 6 450x600 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTOmeteorit 8 450x337 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTOmeteorit 9 450x337 Noi imagini INCREDIBILE cu ploaia de meteoriti care a ranit zeci de persoane in Rusia   VIDEO/FOTOComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!