AcasăNewsO parte din averea Elenei Udrea, pusa sub sechestru

O parte din averea Elenei Udrea, pusa sub sechestru

Decizia privind punerea sub sechestru a unei parti din averea fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului apartine procurorilor anticoruptie.

Informatia in acest sens a fost confirmata, vineri, de catre unul dintre avocatii Elenei Udrea, Marius Striblea. Aparatorul legal al fostei sefe a PMP, acuzata de fapte de coruptie in dosarul „Gala Bute”, a precizat ca este vorba despre un sechestru ce include, printre altele, un numar de imobile si actiuni la firme, dar ca nu poate da detalii in legatura cu eventualitatea ca sub sechestru sa se afle si terenul detinut de Udrea la Nana. „S-a pus sechestru pe o suma de imobile clar identificate si pe niste parti sociale ale unor societati comerciale”, a explicat avocatul Striblea, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie, adaugand ca s-a pus sechestru asigurator pe o suma de „mai multe” milioane de lei.

De altfel, Udrea a fost adusa la sediul DNA, in aceasta dimineata, din Arestul Politiei Capitalei -unde se afla de miercuri, ca urmare a faptului ca magistratii Instantei Supreme au dispus arestarea sa preventiva, pentru o perioada de 30 de zile – tocmai pentru a-i fi adus la cunostinta acest aspect.

Totodata, vineri dimineata au ajuns la DNA si Ion Ariton, fosutl ministru ale Economiei, cercetat sub control judiciar in acealasi dosar, dar si Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, aflat in arest preventiv, tot in dosarul „Gala Bute”.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger