AcasăNewsO noua informare de la ANM: Ninsori, vant puternic, dar si ploi...

O noua informare de la ANM: Ninsori, vant puternic, dar si ploi si polei!

Meteo, 11 martie. Vreme foarte rece în Capitală

Nici vorba sa scapam de capriciile iernii. Odata ce expira informarea de ger, valabila pana vineri imineata, o noua avertizare meteo ii va lua locul, de aceasta data fiind anuntate, pentru intervalul imediat urmator, noi precipitatii specifice anotimpului in care ne aflam, dar si intensificari puternice ale vantului.

Daca de nins va ninge doar la munte, cu precizarea ca, local, fulgii vor cadea din abundenta, specialistii Administartiei nationale de Meteorologie precizeaza, joi, in textul informarii meteo valabila in intervalul vineri, ora 10-sambata, ora 14, ca vantul va sufla cu putere, cu precadere in zona inalta a Carpatilor Meridionali si Occidentali, fiind posibil sa depaseasca, la rafala, viteza de 70 si chiar 80 km/h, viscolind si spulberand zapada.

In restul zonelor tarii, vantul va avea intensificari temporare, insa rafalele nu vor trece de 45-50 km/h. Mai mult, se vor semnala precipitatii mixte, fiind foarte posibil sa se formeze polei.

Desi unora le poate parea greu de crezut, in intervalul urmator vor fi si zone in care va ploua, totul in conditiile in care in zonele montane sunt asteptate ninsori. „Vremea va intra intr-un proces de incalzire, iar in a doua parte a noptii de vineri spre sambata si in prima parte a zilei de sambata, in Banat si Crisana va ploua si izolat se vor cumula cantitati de peste 15…20 l/mp”, mentioneaza reprezentantii ANM, in informarea data publicitatii joi la ora 13.

449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger