Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O noua evaluare pe MCV. Toader: Am facut un raport de progres

O noua evaluare pe MCV. Toader: Am facut un raport de progres

Autor:

Pana sa discute cu reprezentantii delegatiei europene venite la Bucuresti, avand in vedere ca o noua misiune de evaluare in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare urma sa inceapa in aceasta prima zi a saptamanii, ministrul Justitiei nu a scapat ocazia sa faca o remarca ironica la adresa Guvernelor precedente, strict referitor la MCV.

 

toader 1 O noua evaluare pe MCV. Toader: Am facut un raport de progres“Suntem pregatiti, am facut un raport de progres, un raport intermediar, astazi incep discutiile si vor continua zilele urmatoare”, a punctat in prima faza ministrul Toader.

Intrebat apoi despre progresele inregistrate si despre stadiul indeplinirii celor 12 recomandari venite de la forul european, oficialul guvernamental a anuntat ca “buna parte dintre ele sunt indeplinite”, dar ca mai multe detalii vor fi comunicate la finele intrevederilor cu delegatia. Chiar si asa, Tudorel Toader a punctat un aspect. “Cand s-a inceput cu acest mecanism erau 3 recomandari, guvernele anterioare atat de bine le-au indeplinit incat din 3 au ramas 12”, a subliniat ministrul Justitiei.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!