AcasăNewsO noua drama la Polovragi, unde a murit mama Monicai Gabor: Turist...

O noua drama la Polovragi, unde a murit mama Monicai Gabor: Turist cazut intr-o rapa!

Zona pesterii Polovragi e plina de pericole. La doar cateva saptamani dupa ce mama surorilor Gavor a pierit in conditii cumplite, lovita in cap de o bucata desprinsa dintr-o stanca, un turist a ajuns victima fara voie, pentru ca si-a dorit, la randul sau, sa faca o poza.

UPDATE – Vesti cumplite de la echipa gorjeana de salvamontisti plecata in cautarea barbatului cazut in prapastie. Victima a fost gasita fara suflare, iar eforturile de salvare au fost zadarnice.

Turistul in varsta de aproximativ 40 de ani a alunecat si a cazut in gol, intr-o rapa, in timp ce incerca sa surprinda imagini din locul pe care alesese sa-l viziteze – zona pesterii Polovragi, din judetul Gorj. Conform b1.ro, intr-un moment de neatentie, barbatul s-a dezechilibrat si, cum se afla foarte aproape de marginea haului, iar zona nu era imprejmuita cu niciun gard de protectie, a picat in rapa adanca de cateva zeci de metri.

Alarmati, martorii au sunat imediat la 112, cerand ajutorul medicilor. O ambulanta a plecat catre locul incidentului. Pentru moment nu se cunosc informatii despre starea turistului cazut in prapastie, despre care se crede ca e grav ranit.

Accidentul a avut loc in apropiere de locul in care mama surorilor Gabor -Monica, Ramona si Alina – a murit, in urma cu doar cateva saptamani. Veronica Bulai facea parte dintr-un grup de turisti caflati in vizita la manastirile din judetul Gorj. Si-a dorit sa faca o poza in dreptul pesterii Polovragi, pentru a le-o arata fetelor, insa a sfarsit lovita in cap de o bucata de piatra desprinsa de pe versant.

Sursa foto: impactingorj.com

618 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger