AcasăNewsO noua alerta privind o luare de ostatici in Franta, de aceasta...

O noua alerta privind o luare de ostatici in Franta, de aceasta data intr-un oficiu postal

Un nou incident pune pe jar autoritatile franceze, la putin peste o saptamana de la masacrul ce a avut loc la sediul redactiei revistei de satira „Charlie Hedbo”.

UPDATE: Autorul luarii de ostatici s-a predat. Pentru moment nu e clar cate persoane se aflau in incinta oficiului postal in momentul in care individul inarmat a patruns inauntru, cifrele vehiculate fiind intre doi si cinci oameni. Din fericire, situatia s-a incheiat cu bine, niciunul dintre ostatici nefiind ranit.–

De aceasta data ar fi vorba despre o luare de ostatici, incident ce are loc intr-un oficiu postal dintr-un oras aflat la nord de capitala Paris. Potrivit presei internationale, care citeaza un psot de radio francez, cel putin doi oameni ar fi tinuti cu forta in interiorul unui centru al postei din Colombes. Din primele informatii, se pare ca atacatorul ar avea o pusca.

In zona au intervenit de urgenta mai multe masini de politie, operatiunea menita sa duca la eliberarea ostaticilor fiind in plina desfasurare la aceasta ora.

Desi, la o prima vedere, multi s-au temut ca ar fi vorba despre un atac similar celor savarsite de teroristi, saptamana trecuta, atat la sediul saptamanalului satiric, cat si la un magazin evreiesc, ipoteza nu pare sa se confirme, speculandu-se ca ar fi vorba despre un localnic. Atacurile sangeroase de ziele trecute s-au soldat cu 17 morti si mai multi raniti.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger