AcasăNewsO mireasa parasita a vrut sa se sinucida

O mireasa parasita a vrut sa se sinucida

mireasa_chinezoaica

Mahnita ca iubitul a  parasit-o chiar inaintea nuntii, Li, o chinezoaica in varsta de 22 de ani, a vrut sa se sinucida. Imbracata in rochie de mireasa, femeia, care locuia la etajul sapte, a escaladat pervazul uneia dintre ferestrele apartamentului sau  si a incercat sa se arunce in gol.

mireasa_chinezoaicaDin fericire, tanara a fost observata la timp de vecini, care au chemat politia si pompierii. Dupa minute bune de negociere, timp in care Li a stat atarnata de pervaz, amenintand ca va sari din moment in moment, aceasta a fost salvata.

Cel care a readus-o pe nefericita chinezoaica in siguranta micului ei apartament a fost chiar seful biroului regional al politiei. Barbatul a prins-o pe Li cu o mana de sub gat, iar cu cealalta de dupa umeri si a tras-o inauntru. Se pare ca tanara a luat decizia de a-si pune capat zilelor dupa ce barbatul cu care se iubea de patru ani si cu care planuia sa se marite a parasit-o.

Femeia a fost transportata de urgenta la spital, unde a fost tratata pentru rani minore. Incidentul a avut loc ziua in amiaza mare in orasul chinez Changchun, din provincia Jilin, sub privirile ingrozite a sute de vecini si trecatori.

author avatar
Alina Creanga
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger