AcasăNewsO MIREASA din Timisoara a uimit un oras intreg! Cum s-a imbracat...

O MIREASA din Timisoara a uimit un oras intreg! Cum s-a imbracat tanara in ziua nuntii!

O tanara din Timisoara a decis ca in cea mai importanta zi din viata ei sa poarte o rochie cu totul si cu totul speciala. Asa ca, in loc de tinutele clasice, mireasa a optat pentru o rochie creata din… mii de flori albe, naturale.

Ioana Selner este tanara care a hotarat ca in una dintre cele mai fericite zile din viata ei trebuie sa poarte una dintre cele mai speciale tinute. Asa ca a ales ceva intr-adevar deosebit, o rochie realizata din cateva mii de flori albe de liziantus, noteaza realitatea.ro.

Opera a fost creata de sase florarese care au lucrat de zor mai bine de sase ore pentru ca totul sa iasa perfect. Pentru realizarea rochiei au folosit cateva mii de flori, o asemenea tinuta ajungand sa coste pana la 5.000 de euro in functie de complexitatea lucrarii.

Desi rochia nu va rezista multa vreme, mireasa a fost in culmea fericirii cand a vazut rezultatul final, marturisind ca a iesit exact asa cum isi dorea.

„Este superba. Este asa cum mi-am imaginat-o. Mi-am asumat toate riscurile. Am zis ori la bal ori la spital. Nu am rochie de rezerva. Nu umblu cu lipiciul dupa mine si sunt sigura ca florile vor rezista pana dimineata impecabil”.

author avatar
Alina Costache
2.930 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger