AcasăNewsO masina a explodat in centrul capitalei germane. Soferul a murit

O masina a explodat in centrul capitalei germane. Soferul a murit

Au fost momente de panica, marti, in principalul oras german, unde a avut loc un incident neprevazut.

Mai precis, o masina a sarit in aer, in timp ce rula pe o strada circulata din vestul capitalei, Berlin, explozia ucigand persoana aflata la volan. Momentan nu se cunosc detalii despre identitatea soferului si nici despre posibile cauze care ar fi stat la originea incidentului care a zguduit linistea cartierului berlinez.

Ce se stie este faptul ca, la scurta vreme dupa ce a fost data alarma, la fata locului au ajuns politistii, genistii si alti specialisti in astfel de interventii in situatii de urgenta, care au izolat intr-o prima faza perimetrul, apoi au luat la puricat zona, pentru a se asigura ca nu mai sunt riscuri la adresa securitatii oamenilor sau ca nu s-ar putea produce o alta deflagratie. Simultan, au demarat etapa prelevarii de probe de la fata locului, astfel incat sa se faca o investigatie care sa clarifice cauzele producerii exploziei.

Din cate se poate observa privind imaginile surprinse la locul exploziei la scurta vreme de la producerea sa, si postate pe Youtube, masina a fost puternic avariata, iar geamurile cladirilor din zona au fost sparte de suflul deflagratiei.

[youtube]9Xd44CJsNX4[/youtube]

[youtube]gy83AOXTM3U[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
57 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger