AcasăNewsO mama si doi dintre copiii sai au pierit in conditii cumplite,...

O mama si doi dintre copiii sai au pierit in conditii cumplite, intr-o localitate ieseana

Doi dintre cei sapte urmasi ai unei familii cu posibilitati materiale reduse, dintr-o localitate din judetul iasi, au murit, in cursul noptii trecute, in conditii greu de imaginat, dupa ce o parte a casei lor a fost cuprinsa de foc si fum.

In incendiu si-a gasit sfarsitul si cea care le-a dat viata celor doi micuti. Potrivit ziaruldeiasi.ro, la momentul izbucnirii focului, in casa se aflau doar o parte dintre copiii familiei, restul fiind la bunicii care locuiesc in apropiere, dar si tatal lor. Barbatul a fost salvat de catre cel mai mare dintre mostenitorii sai, in timp ce mama a reusit sa iasa initial din casa, sa scoata din camera cuprinsa de foc un micut, insa a intrat si dupa ceilalti, fara sa mai apuce sa iasa in viata niciunul dintre cei trei.

Odata data alarma, la locul incendiului au venit atat pompierii, cat si medicii de la ambulanta. Din pacate, mama si cei doi copilasi nu au mai putut fi salvati din ghearele mortii. Ramane ca politistii sa stabileasca exact ce anume a provocat incendiul si daca focul ar fi fost pus cu intentie, cum se vehiculeaza in randul vecinilor familiei.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger