AcasăNewsO macara a cazut peste trei autoturisme aflate in trafic, pe DN...

O macara a cazut peste trei autoturisme aflate in trafic, pe DN 1

Accident mai putin obisnuit, dar cat se poate de grav, pe DN 1. Macaraua unui camion a cazut peste trei masini care circulau, luni dimineata, pe drumul national 1, la Comarnic, pe sensul catre statiunea Sinaia.

Totul s-a intamplat, din cate mentioneaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane, in momentul in care macaraua camionului incarcat cu lemne s-a desprins din senin, in plin trafic. Dispozitivul a lovit trei autoturisme aflate pe carosabil si ale caror soferi nu au mai avut nici timp nici posibilitatea sa evite impactul.

Incidentul care a cauzat ranirea a patru persoane, din cate anunta brasovultau.ro, a avut loc in jurul orei 7, in dreptul kilometului 107 al DN 1 Ploiesti-Sinaia. Victimele- pasageri ale masinilor lovite de macara, au primit primele ingrijiri de la medicii de la aambulanta, care odata ce le-au evaluat starea, au decis in cazul carora dintre victime se impune transportul la spital, pentru investigatii suplimentare.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier in zona a fost afectat, aproximativ o ora masinile ai caror soferi aveau drum in zona circuland pe un singur sens, alternativ. Intre timp, situatia a revenit la normal. Cum anume s-a produs accidentul si motivele care au dus la prabusirea macaralei camionului peste autoturismele aflate in mers urmeaza sa se pronunte oamenii legii care au preluat cazul.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger