AcasăNewsO jurnalista a parasit in lacrimi platoul unei emisiuni de la TVR....

O jurnalista a parasit in lacrimi platoul unei emisiuni de la TVR. Motivul! (VIDEO)

Aflata in studioul emisiunii „Profesionistii”, difuzata de Televiziunea Publica, jurnalista de investigatii Emilia Sercan a facut un gest care pe multi i-a lasat fara grai, incluzandu-i aici, in primul rand, pe cei aflati in platoul unde se inregistra productia.

Sercan se afla in studio alaturi de Catalin Tolontan, ambii fiind invitatii Eugentiei Voda. La un moment dat, discutia a ajuns la un subiect ce s-a dovedit foarte sensibil pentru jurnalista, de vreme ce a inceput sa planga si, in cateva clipe, a parasit cadrul, fara sa mai vrea sa revina in fata camerelor de luat vederi. Intrebarea care a declansat reactia ziaristei a avut legatura cu perioada (descrisa ca un „compromis”) in care aceasta a lucrat la Realitatea TV, post patronat de afaceristul Vintu, si a fost surprinsa in imaginile urmatoare.

„A fost un compromis pe care eu l-am facut la momentul respectiv. (…) Dar din punct de vedere moral, acel lucru a fost un mare compromis. (…) In momentul in care mie, la Realitatea TV, mi-au fost blocate cateva anchete, am plecat”, a povestit jurnalista, inainte de cere o pauza. „Tot ce vreau sa spun este ca eu n-ar trebui sa fiu in emisiune. In momentul asta ma simt o mare impostoare. Cum dracu’ sa ma pretind eu ca sunt o profesionista a presei, din moment ce am facut marele compromis cu Vintu? Eu l-am investigat pe Vintu!”, a sustinut Sercan, pana sa iasa plangand din studioul TVR.

Departe de a vedea lucrurile intr-o nota la fel de dramatica, jurnalistul Catalin Tolontan a replicat: „Cred ca s-ar amuza Vintu teribil”.

sursa foto/video: TVR

736 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger