AcasăNewsO gravida, victima unui accident cu trei masini, produs pe DN 11,...

O gravida, victima unui accident cu trei masini, produs pe DN 11, in Brasov

Nu mai putin de trei autoturisme s-au ciocnit, luni dimineata, pe drumul national 11, ce face legatura intre Brasov si Tirgu Secuiesc. La fata locului au intervenit reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din judet.

Accidentul a avut loc pe segmentul de drum ce strabate localitatea brasoveana Lunca Calnicului, potrivit datelor facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Din cate anunta newsbv.ro, care il citeaza pe purtatorul de cuvant al ISU Brasov, in urma coliziunii doua persoane au avut de suferit. In ajutorul lor au intervenit medicii de la Salvare. Una dintre victime este o femeie insarcinata in sapte luni – care, conform sursei citate, nu a suferit leziuni severe, dar care va fi dusa, ca masura preventiva, la o unitate medicala, pentru investigatii suplimentare, si despre un barbat, acesta din urma fiind dus cu o ambulanta la spitalul judetean din Brasov.

Totodata, trebuie mentionat ca, urmare a accidentului, traficul in zona a fost afectat, soferii fiind nevoiti sa circule, temporar, pe o ruta deviata, insa momentan lucrurile au revenit la normal.

Momentan nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea coliziunii celor trei masini, insa politistii care s-au deplasat la locul impacutlui au facut masuratori si au stta de vorba cu martorii, pentru a putea stabili acest aspecte.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger