AcasăNewsO furtuna violenta a facut prapad in Marea Britanie si Franta (VIDEO)

O furtuna violenta a facut prapad in Marea Britanie si Franta (VIDEO)

Natura dezlantuita a facut victime si a lasat zeci de mii de locuinte fara curent electric. Mai multi copaci au fost doborati de vantul deosebit de puternic, iar transportul public afectat de vremea capricioasa.

Surprinsi de vijelii in plina strada, doi britanici – o fata si un barbat -au fost grav raniti, loviti de copaci smulsi din radacini de vantul care sufla cu peste 100 de kilometri la ora. Interventia medicilor a fost sortita esecului, doctorii fiind nevoiti sa declare decesul celor doi. Conform BBC, pagubele provocate de rafale in sud-estul Angliei au fost insemnate, acestea adaugandu-se intarzierilor in trafic sau curselor aeriene anulate pe aeroportul Heathrow, unul dintre cele mai mari din Marea Britanie si din Europa.

De parca vremea rea nu ar fi cauzat suficiente batai de cap locuitorilor, meteorologii au anuntat ca exista si riscul producerii de inundatii in mai multe regiuni din Regatul Unit.

Si francezii se lupta cu vremea potrivnica si cu efectele trecerii furtunii deosebit de puternice. In special in nord-vestul statului au fost numeroase probleme- pene de curent, avarii la cladiri, masini distruse si drumuri blocate de copaci doborati de vantul care a depasit uneori si 130 km/h, conform thelocal.fr.

[youtube]injEHTW-i60[/youtube]

[youtube]DFilcrV9Keg[/youtube]

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger