AcasăNewsO frantuzoaica, incoronata Miss Univers!

O frantuzoaica, incoronata Miss Univers!

Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasa Miss Univers, in concursul televizat organizat in Manila, Filipine, spargand monopolul fetelor din America Latina, “abonate”, ani in sir, la trofeu.

Iris este studenta la stomatologie, in Paris, si devine cea de-a doua frantuzoaica care cistiga titlul, din istoria competitiei, dar si, dupa zece ani, prima invingatoare de pe continentul european.

“Am fost foarte surprinsa ca am castigat, ma simt binecuvantata. Miss Univers a fost un vis, fiecare fata vrea sa fie Miss Univers…scena este uimitoare, totul este uimitor. Vreau sa ajut oamenii, vreau sa inteleg oamenii, de aceea aceasta competitie este un vis pentru mine”, a spus Iris. Cum vrea sa ajunga medic, frumoasa satena, de 1,72 metri, a coborat din “vis” pe pamant, pledand pe scena pentru promovarea igienei dentale si orale, desi pasiunile sale sunt pe alaturi cu freza stomatologica: sporturile extreme, calatoriile si gatitul preparatelor frantuzesti, evident. In finala, Iris Mittenaere a invins-o pe Raquel Pelissier, 25 de ani, din Haiti, si pe Andrea Tovar, 23, reprezentanta Columbiei. La concursul Miss Univers, ajuns la cea de-a 65-a editie, au participat 86 de tinere. Anul trecut, titlul a fost castigat de filipineza Pia Alonzo Wurtzbach.

author avatar
Bogdan Borcea
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger