Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O frantuzoaica, incoronata Miss Univers!

O frantuzoaica, incoronata Miss Univers!

Autor:

Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasa Miss Univers, in concursul televizat organizat in Manila, Filipine, spargand monopolul fetelor din America Latina, “abonate”, ani in sir, la trofeu.

 

1485727200 miss universe 2016 O frantuzoaica, incoronata Miss Univers!Iris este studenta la stomatologie, in Paris, si devine cea de-a doua frantuzoaica care cistiga titlul, din istoria competitiei, dar si, dupa zece ani, prima invingatoare de pe continentul european.

meet miss universe 09 O frantuzoaica, incoronata Miss Univers!“Am fost foarte surprinsa ca am castigat, ma simt binecuvantata. Miss Univers a fost un vis, fiecare fata vrea sa fie Miss Univers…scena este uimitoare, totul este uimitor. Vreau sa ajut oamenii, vreau sa inteleg oamenii, de aceea aceasta competitie este un vis pentru mine”, a spus Iris. Cum vrea sa ajunga medic, frumoasa satena, de 1,72 metri, a coborat din “vis” pe pamant, pledand pe scena pentru promovarea igienei dentale si orale, desi pasiunile sale sunt pe alaturi cu freza stomatologica: sporturile extreme, calatoriile si gatitul preparatelor frantuzesti, evident. In finala, Iris Mittenaere a invins-o pe Raquel Pelissier, 25 de ani, din Haiti, si pe Andrea Tovar, 23, reprezentanta Columbiei. La concursul Miss Univers, ajuns la cea de-a 65-a editie, au participat 86 de tinere. Anul trecut, titlul a fost castigat de filipineza Pia Alonzo Wurtzbach.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!