AcasăNewsO femeie si-a gasit sfarsitul in urma unui incendiu care a cuprins...

O femeie si-a gasit sfarsitul in urma unui incendiu care a cuprins o padure din Buzau

Focul care a afectat, joi dupa-amiaza, o suprafata de padure situata in judetul Buzau a facut doua victime, din cate se pare sot si sotie.

S-a intamplat in Gura Teghii, o localitate din judetul Buzau, conform Digi 24. Din primele informatii, focul ar fi cuprins o suprafata de mai multe hectare de padure.

Doua persoane care, din motive neelucidate deocamdata, nu au reusit sa se fereasca din calea flacarilor, au avut de suferit, femeia pierzandu-si viata ca urmare a ranilor suferite. In tot acest timp, barbatul a ajuns pe mana medicilor, acestia din urma facand eforturi pentru a-i ameliora suferinta si a-l pune cat mai curand pe picioare.

Incendiul de vegetatie a fost anuntat la numarul unic de urgenta, iar pompierii se straduiesc sa-l lichideze cat mai rapid, pentru a limita pagubele. Mai mult, in ajutorul echipelor de interventie au sarit si localnicii, care au venit sa dea o mana de ajutor in speranta ca focul va fi stins cat mai curand.

Cauzele producerii dezastrului urmeaza sa fie stabilite in cadrul unei anchete. Politistilor le revine, totodata, si misiunea de as stabili in ce conditii a pierit femeie si cum anume de nu au reusit cele doua persoane sa se adaposteasca din calea flacarilor.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger