Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O femeie din Capitala, gasita moarta pe o plaja din Mamaia

O femeie din Capitala, gasita moarta pe o plaja din Mamaia

Autor:

Anchetatorii incearca sa puna cap la cap informatiile pe care le aduna pentru a elucida conditiile in care a sfarsit o femeie in varsta de 46 de ani.

 

plaja1 346x5001 O femeie din Capitala, gasita moarta pe o plaja din MamaiaIn prima faza trebuie spus ca, dupa ce au fost alertati telefonic, prin sistemul 112, despre faptul ca a fost gasita o femeie care avea nevoie de ajutor medical, salvatorii de la ISU s-au deplasat de urgenta cu o ambulanta pe plaja din Mamaia unde a fost descoperita victima. Din pacate, in cazul de fata nu s-a mai putut face nimic altceva decat sa se constate decesul persoanei.

Catre locul in cauza au ajuns si oamenii legii, care au inceput cercetarile ce au dus, in prima faza, la identificarea victimei. Astfel, s-a aflat ca femeia este din Bucuresti. Ramane ca oamenii legii sa stabileasca pasii parcursi de femeie din Capitala si pana in statiunea in care si-a gasit sfarsitul si daca a fost vorba despre o moarte accidentala sau despre o intentie a victimei de a-si incheia socotelile cu viata.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!