Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O femeie a murit intr-un mall din Capitala!

O femeie a murit intr-un mall din Capitala!

Autor:

Sfarsit subit si in conditii dramatice pentru o femeie aflata intr-unul din complexe comerciale aflate pe raza Bucurestiului.

 

1517441 519033561591653 9110050997450957350 n salvare 720x444 O femeie a murit intr un mall din Capitala!Din primele informatii, ar fi vorba despre o tanara cu varsta in jurul a 30 de ani, care ar fi cazut de la inaltime. Impactul cu solul a fost atat de puternic, incat organismul tinerei a suferit leziuni ce s-au dovedit incompatibile cu viata. In ajutorul ei au fost chemati medicii, insa, din pacate, niciun cadru medical nu a mai putut face nimic pentru a o readuce la viata pe femeie.

Momentan nu se stie daca este vorba despre o angajata sau o clienta a mall-ului din Capitala. La fel cum nu sunt clare nici conditiile in care si-a gasit sfarsitul tanara si daca a fost vorba despre o cadere accidentala sau despre un gest savarsit cu vreo urma de intentie. Ramane ca anchetatorii ajunsi, la randul lor, la locul incidentului sa stabileasca toate circumstantele in care a pierit femeia.

Vom reveni cu detalii!

sursa foto: Facebook
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!