Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O femeie a lesinat asteptand la coada la Cardul de sanatate. CASMB a demarat un control!

O femeie a lesinat asteptand la coada la Cardul de sanatate. CASMB a demarat un control!

Autor:

Joi s-au inregistrat, pentru a patra zi la rand, cozi interminabile la medicii de familie si cei care se ocupa de eliberarea cardurilor de sanatate.

 

559108a img O femeie a lesinat asteptand la coada la Cardul de sanatate. CASMB a demarat un control!

sursa foto: manager.ro

Aflata la o coada pentru a depune o cerere pentru eliberarea cardului de sanatate, unei femei de 42 de ani i s-a facut rau si a lesinat.

Femeia a primit ajutor de urgenta si a avut puterea sa le povesteasca tot ce a patit celor prezenti. Desi sanatatea sa este subreda, femeia a ajuns la coada la eliberarea cardului de sanatate pentru ca un doctor de la un dispensar situat pe Strada I. Ghe. Duca a refuzat sa-i ofere tratament si concediu medical.

Femeia a fost chiar internata pentru cateva zile la spital, insa medicul de la dispensarul respectiv i-a transmis ca nu-i poate oferi tratament si concediu medical pentru ca nu are cardul de sanatate eliberat.

O echipa de control a Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti s-a sesizat si a demarat un control la dispensarul respectiv.

“O echipa de control a Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) verifica declaratia unei femei de 42 de ani careia i s-a facut rau in aceasta dimineata (n. red. – joi dimineata), in timp ce se afla la coada, asteptand depunerea unei cereri pentru obtinerea cardului de sanatate. Desi la coada erau numai 10 persoane, femeii i s-a facut rau si a cazut intreband incontinuu unde se afla”, a fost mesajul transmis de Cristina Calinoiu, purtator de cuvant al CASMB.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!