AcasăNewsO femeie a intrebat-o pe Dancila de ce nu demisioneaza. Ce i-a...

O femeie a intrebat-o pe Dancila de ce nu demisioneaza. Ce i-a raspuns sefa Guvernului

"Domnul ministru Toader sa inteleaga ca nu mai poate continua asa", declasase recent seful PSD

Dupa ce a fost recent in Dambovita, Viorica Dancila a mers, sambata, in judetul Hunedoara, insotita de trei ministri – ai Sanatatii, Muncii si Finantelor.

Nu a fost o vizita lipsita de episoade neplacute. Un tanar a aprostrofat-o, iar o femeie a intrebat-o pe sleau de ce nu si da demisia. „Doamna Dancila, o intrebare – de ce nu va dati demisia? Aprobati legi si numai rau faceti”, a vrut sa afle hunedoreanca de la sefa Guvernului.

Dancila a incercat sa o convinga, insa, ca Executivul pe care il conduce a facut lucruri bune. „Pentru ca aceste legi sunt pentru oameni si pentru ca sunt un bun roman si un bun roman tine cu Romania si ar vrea stabilitate in tara. (…) Sper ca dvs, sunteti femeie, sa dati dovada de solidaritate intre femei. Eu va respect opinia, si sper ca daca va uitati peste tot ce a facut acest Guvern sa va razganditi”, i-a raspuns premierul femeii care a vrut sa stie de ce nu renunta la a patra functie in stat.

author avatar
Cristina Stefan
502 afisari

5 COMENTARII

  1. Prezenta lui Dancila la evenimentele privind holokaustul la care nici Israelul nu a venit a facut pe un ,,gura dulce ” sa spuna: tara noastra a ajuns ca Halep fara antrenor. Halep e ca o gaina zapacita, exact ca tara noastra in politica exterena.

  2. ESTE DREPTUL FEMEII SA CEARA DEMISIA DOAR ESTE O ASISTATA SOCIAL SI IL VREA PE MANDOLINA PRIM MINISTRU CA SAI TAE AJUTORUL SOCIAL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger