AcasăNewsO eleva din Targu Jiu, injunghiata de fostul iubit

O eleva din Targu Jiu, injunghiata de fostul iubit

Incident socant petrecut, miercuri dimineata, la intrarea intr-un liceu din Targu Jiu.

O eleva de 17 ani a fost injunghiata de fostul iubit, si el elev in clasa a 11-a a aceleiasi institutii de invatamant. Tanara a pus capat relatiei de curand, iar baiatul nu a vrut sa accepte acest lucru si a tinut sa se razbune.

Elevul a incercat sa-i taie gatul fetei, dar aceasta a reusit sa se apere si a fost taiata doar la brat. Chiar si asa, tanara a fost transportata la spital in stare grava din cauza sangerarii abundente.

Agresorul si martorii au fost dusi la politie, pentru audieri, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a afla cum a fost posibil ca nimeni sa nu remarce suferinta emotionala prin care trece agresorul, dar si faptul ca acesta a intrat in liceu cu un cutit.

Conform B1 TV, Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj, a anuntat ca „nu se face un control la intrarea fiecarui elev in scoala, asa ca era foarte greu sa se verifice daca avea la el o arma alba. Consecintele pot merge pana la exmatricularea elevului, cu drept sau fara drept de inmatriculare intr-o alta unitate de invatamant preuniversitar”.

author avatar
Cristi Ionita
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger