AcasăNewsO eleva a cazut de la etaj! Incidentul a avut loc in...

O eleva a cazut de la etaj! Incidentul a avut loc in Braila

Un eveniment cu totul nedorit a facut ca o eleva a unui liceu brailean sa ajunga de urgenta la spital, dupa ce a cazut victima, din cate se pare, unui accident.

Totul s-a intamplat in urma cu scurt timp. Din primele informatii, fata este eleva in primul an de liceu la o unitate de invatamant de pe raza orasului Braila. Tanara se afla la fereastra unei a dintre clasele cladirii in care invata. La un moment dat, conform infobraila.ro, in timp ce vorbea cu o colega, eleva a cazut in gol de la nivelul etajului 3 al incintei respective, dupa ce s-ar fi dezechilibrat.

Alarmati, martorii la teribila scena au pus mana pe telefoane si au sunat la salvare. O ambulanta a ajuns la locul incidentului si a preluat victima, pentru a o duce la spital. Primele date indica faptul ca fata a supravietuit caderii de la inaltime. Nu se cunosc, insa, si alte detalii cu privire la starea ei, urmand ca medicii sa o supuna unor investigatii amanuntite, pentru a vedea ce tratament necesita.

La locul accidentului au ajuns si politistii, care parcurg pasii necesari desfasurarii anchetei menite sa scoata la lumina conditiile in care a cazut eleva de la etaj.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger