AcasăNewsO crima socheaza Buftea: Un tanar a fost omorat cu toporul in...

O crima socheaza Buftea: Un tanar a fost omorat cu toporul in plina strada

O crima petrecuta in plina strada i-a socat pe locuitorii din Buftea. Un tanar in varsta de 26 de ani a fost omorat in strada de trei indivizi, inarmati cu bate si topoare. Acestia i-ar fi pretins tanarului taxa de protectie. Familia victimei ameninta ca daca oamenii legii nu vor lua masuri, isi vor face singuri dreptate.

Victima mergea spre casa impreuna cu cativa prieteni, in momentul in care trei persoane s-au napustit asupra lor. Unul dintre tineri nu a reusit sa scape de furia grupului si a fost lovit in cap cu un topor.

„Toti au sarit cu parul, cu sabia, cu bate de baseball si au dat in el ca intr-un caine. Victima era nevinovata. Nu le-a facut nimic”, au spus martorii la scandal, potrivit Realitatea TV.

Desi medicii de la ambulanta l-au preluat imediat, tanarul a murit in drum spre spital. „Din cauza loviturilor, capul lui a fost facut praf. Nu stiu de ce l-au mai luat cu ambulanta”, a spus unul dintre martori.

Prietenii victimei spun ca au fost atacati de clanul Gagaia, care obisnuieste sa faca legea in Buftea. „Voiau sa ne sperie pe toti ca sa le platim taxa de protectie. Agresorul este recidivist, are 18 ani de puscarie”, a spus unul dintre localnici.

„Agresorii fac parte dintr-un clan, iar acum o saptamana au impuscat pe unul mare din centru. L-au impuscat si nu s-a intamplat nimic. Nu a fost arestat nimeni, nu a facut nimeni nimic”, a spus un alt localnic.

997 afisari

2 COMENTARII

  1. suntem o tara de ….. sa va fie rusine ami este scarba de romania se poate antapla o crima an plina strada si nu se iau masuri sa va fie rusine polita romana

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger