AcasăNewsO cisterna cu combustibil s-a rasturnat pe A3 Bucuresti-Ploiesti

O cisterna cu combustibil s-a rasturnat pe A3 Bucuresti-Ploiesti

UPDATE: Cisterna care s-a rasturnat era condusa de un barbat in varsta de 35 de ani, care a primit primele ingrijiri de la medicii de pe ambulanta SMURD ajunsa la locul incidentului. Conform ISU Prahova, starea acestuia fiind „stabila, fara probleme majore de sanatate”.

Tot reprezentantii ISU Prahova au precizat faptul ca in cisterna care s-a rasturnat pe A3 erau 22 de tone de motorina si 10 tone de benzina. Pentru a se evita orice pericol, s-a realizat o perdea cu spuma, in zona cisternei.

Urma ca toata cantitatea de combustibil din cisterna sa fie transferata, procedura de care se ocupa firma careia ii apartine mijlocul de transport implicat in incident. Abia apoi se va repune cisterna pe roti, urmand ca specialistii sa dea unda verde reluarii traficului rutier in zona.

sursa foto: ISU Prahova/Facebook

Circulatia rutiera pe Autostrada 3 Bucuresti-Ploiesti este oprita la ora redactarii acestei stiri, ca urmare a unui incident in care a fost implicata o cisterna.

Concret, cisterna care transporta morotina si benzina s-a rasturnat in zona kilometrului 51, ajungand in afara carosabilului, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic. Ca urmare a faptului ca, in urma incidentului s-a constatat ca se scurge combustibil din cisterna, s-a luat decizia oprrii circulatiei in zona.

Pana la momentul de fata nu se cunosc detalii cu privire la cauzele pentru care a parasit cisterna suprafata carosabila.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger