AcasăNewsO cisterna a acrosat un avion, pe aeroportul din Cluj. Cursa amanata...

O cisterna a acrosat un avion, pe aeroportul din Cluj. Cursa amanata cateva ore

Un incident produs in aceasta dimineata, pe Aeroportul International din Cluj, a dus la intarzierea cu cateva ore a decolarii unei aeronave apartinand operatorului low-cost Wizz Air.

Este vorba despre un avion ce ar fi trebuit sa decoleze catre Basel la ora 7.20 si care, conform datelor disponibile pe site-ul companiei Wizz Air, urmeaza sa plece, mai noi, la 12.30, ceea ce, facand un calcul simplu, inseamna cu o intarziere de aproape cinci ore. In tot acest timp, pasagerii – al caror numar exact nu se cunoaste pana la acest moment – au fost debarcati si asteapta in aeroportul clujean sa poata pleca spre destinatia aleasa, din cate se pare cu o alta aeronava.

Din primele informatii, oferite chiar de catre reprezentantii aerogarii clujene, problema a aparut in momentul in care nacela cisternei care alimenta cu apa aparatul de zbor a fost inaltata prea mult, ajungand sa acroseze aeronava ce urma sa plece catre Elvetia. Concret, „in timpul alimentarii cu apa a aeronavei companiei Wizz Air (…), nacela echipamentului de handling a atins fuselajul aeronavei”, se mentioneaza din directia Aeroportului International Avram Iancu din Cluj.

Din cate precizeaza reprezentantii aeroportului clujean, se fac verificari tehnice, din directia operatorului aerian, dar si la nivelul aerogarii, in acest ultim caz fiind vorba despre o ancheta menita sa elucideze cum anume s-a produs acest incident.

sursa foto: Facebook/wizzair.com

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger