AcasăNewsO candidata la primaria unui cunoscut oras german, injunghiata in plina strada!

O candidata la primaria unui cunoscut oras german, injunghiata in plina strada!

Gest de o violenta iesita din comun, caruia i-a cazut victima o reprezentanta a scenei politice germane. O aspiranta independenta la fotoliul de primar al orasului german Kholn a trecut printr-o experienta socanta.

Din senin, in timp ce se afla intr-o piata din oras, femeia in varsta de 58 de ani s-a trezit ca un individ s-a apropiat de ea si a intepat-o cu un obiect contondent, in zona gatului.

S-a intampat, sambata, sub ochii mai multor persoane, carora li se adresa Henriette Reker, aflata in plina campanie electorala pentru alegerile locale din cel de-al patrulea oras ca marime al Germaniei. Din pacate, nimeni nu a apucat sa intervina pentru a impiedica subitul atac, iar cei care au incercat sa-l opreasca pe individul furios s-au ales, la randul lor, cu leziuni.

Imediat ce au inteles ca femeia are nevoie de ajutor, oamenii au chemat ambulanta, iar politiciana injunghiata a ajuns pe mainile medicilor. Momentan nu se cunosc informatii cu privire la starea sa.

Potrivit BBC, un barbat in varsta de 44 de ani a ajuns pe mana politiei, fiind principalul suspect in acest caz. Cat despre motivele gestului violent, acestea urmeaza sa fie stabilite de politie, in acest sens fiind deschisa o ancheta.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger