AcasăNewsO duba a lovit mai multi oameni, in Toronto: 10 morti (VIDEO)

O duba a lovit mai multi oameni, in Toronto: 10 morti (VIDEO)

Au fost momente de panica, in plina strada, in orasul canadian Toronto, dupa ce o duba condusa de un tanar a lovit mai multi oameni.

Nu mai putin de 25 de persoane au fost lovite de autovehicul, 10 dintre ele pierzandu-si viata. Ranitii au fost dusi la spital, fiind ingrijiti de medici. Toti s-au aflat in calea barbatului care a urcat, luni, cu autovehiculul – inchiriat, din cate scrie presa internationala – pe trotuar, lovind tot ce i-a stat in cale- oameni, dar si obiecte.

Autoritatile locale iau in calcul varianta unui atac savarsit cu intentie, insa inca nu se cunosc motivele care l-ar fi putut determina pe soferul aflat acum in custodia politiei safaca un astfel de gest. Ramane de vazut ce se va afla in cadrul audierilor suspectului.

[youtube]nM0OTNfR9VE[/youtube]

[youtube]JWhK3LpI0rk[/youtube]

sursa foto: captura youtube/Global News

124 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fac si ăștia ca americanii. Cand ai ameninta radea de ei ca nu au cum cand le explica de ce se uitau sa vada daca e adevarat filmu. Pt ca i-a ajutat pe franceji in Siria daia. Le zicea Bin la americani lista de pezte 10 pcte. Pt crime de musulmani pt ca Palestina nu e recunoscuta ca ia petrol pt ca serveste doar interese israeliene pt ca isi baga coada in politici Bin numind satana mica si cu satana mare pt ca fac trafic cu arme pt politici ilegale pt crime ce nu raspund pt desconsiderarea si
    Inferioritayea arabilor, dar un americn nu stie de ce a fost atacat, precum nu stie revendicarilec politice pt care sunt atacati francezii si canadienii. Or sa li se spuna ca un nebun sau un toxicoman.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger