Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » O adolescenta din Prahova a murit in drum spre scoala

O adolescenta din Prahova a murit in drum spre scoala

Autor:

Se pregatea sa-si revada colegii, ca in oricare alta zi de scoala, doar ca, din pacate, nu a mai apucat sa ajunga la clasa, pentru ca drumul i-a fost frant intr-un mod cu totul tragic.

 

ambulanta 350x234 O adolescenta din Prahova a murit in drum spre scoalaEleva avea doar 16 ani, iar accidentul a avut loc la primele ore ale zilei in curs. Din pacate, desi a incercat sa treaca strada pe la trecerea de pietoni, spatiul special marcat pentru ca oamenii care vor sa ajunga de pe o parte pe alta a carosabilului sa poata face acest lucru in siguranta, copila a fost lovita violent, nu de una, ci de doua autovehicule, undeva in zona localitatii prahovene Chitorani, conform ph-online.ro. Pare-se ca soferii masinilor nu au mai putut face nimic pentru a evita sa o loveasca pe fata, la fel cum nici medicii de la ambulanta chemata de urgenta la locul accidentului nu au mai avut cum sa o salveze pe eleva ranita grav.

Atat rudele, cat si colegii au primit ingroziti vestea ca fata a pierit, in drum spre scoala, fiindu-le greu sa accepte cruntul adevar. In tot acest timp, politia face o ancheta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!