Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nunta regala fara politicieni

Nunta regala fara politicieni

Autor:

Printul Harry si Meghan Markle nu vor invita actuali sau fosti politiceni la nunta lor, biroul de presa de la Palatul Kensington a anuntat deja ca nu va exista “o lista oficiala a liderilor politici, britanici si internationali” la ceremonia care va avea loc pe 19 mai.

 

nunta 2 720x405 Nunta regala fara politicieni

De la casatoria printului Harry cu Meghan Markle vor lipsi, printre altii, premierul britanic Theresa May, presedintele american Donald Trump si fostul lider de la Casa Alba, Barack Obama.

De la cea mai asteptata nunta a anului vor lipsi, printre altii, premierul britanic Theresa May, presedintele american Donald Trump si fostul lider de la Casa Alba, Barack Obama. Decizia a fost luata din cauza dimensiunile reduse a  Capelei St. George de pe domeniul Castelului Windsor, dar si din cauza  faptului ca printul Harry este abia al cincilea in ordinea succesiunii la tron (dupa tatal lui – printul Charles , fratele lui mai mare – printul William, si cei doi copii ai printului William), prin urmare evenimentul are un statut mai putin diplomatic, spre deosebire de  nunta printului William cu Kate Middleton in 2011, cand au fost invitati prim-ministru britanic, membri ai guvernului si sefi ai unor state din Commonwealth. Palatul Kensington a numit o parte din cele 1.200 de persoane invitate  luna viitoare  in parcul Castelului Windsor, “membri ai publicului larg” si ai comunitatii locale, 100 de elevi de la scolile din localitatile invecinate, 530 de angajati ai casei regale, dar si o fetita ranita in atacul terorist din Manchester.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!