AcasăNewsNUNTA in MASA in cel mai neobisnuit loc posibil! Mirii au scapat...

NUNTA in MASA in cel mai neobisnuit loc posibil! Mirii au scapat de uniforma!

O zi cu totul speciala pentru 28 de indragostiti nevoiti sa stea o foarte mare parte din timp departe de femeile iubite. Barbatii au rostit un „da” colectiv, intr-un spatiu mai putin obisnuit pentru astfel de ceremonii.

N-a fost primaria si nici biserica din oras, ci o sala de evenimente din cadrul inchisorii din Celeabinsk, Rusia, in care isi duc existenta cei 28 de detinuti. Gatite si coafate ca pentru ziua cea mare, alesele lor au venit la penitenciar pentru a-si uni destinele fiecare cu barbatul iubit. Si cum au fost atat de multe cereri pentru oficializarea unor legaturi de dragoste, reprezentantii inchisorii au decis sa permita pregatirile pentru o ceremonie colectiva.

Desi iesita din tipare, cel putin numeric vorbind, nunta din inchisoarea ruseasca a avut de toate: felicitari, masa si dans. Si daca tot a fost o zi speciala, detinutilor i s-a permis sa schimbe costumatia „cu dungi”, cu sacouri si pantaloni de ocazie! Conform ria.ru, dupa incheierea petrecerii, cuplurilor le-a fost permis sa petreaca doua zile impreuna, insa nu la vreun hotel, ca in clasica luna de miere, ci tot in incinta penitenciarului.

Sursa foto: weddingandcakes.com

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger