Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Numarul cazurilor de rujeola, in crestere

Numarul cazurilor de rujeola, in crestere

Autor:

Fata de precedenta raportare a cazurilor confirmate cu pojar, o boala contagioasa ce se intalneste indeosebi la varsta copilariei, s-a constatat o crestere a numarului diagnosticarilor.

 

rujeola Numarul cazurilor de rujeola, in crestereAstfel, cele mai recente date facute publice, recent, din directia Centrului National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile indica faptul ca pana pe 13 octombrie se confirmasera, la nivelul intregii tari, nu mai putin de 9626 de cazuri de rujeola, in conditiile in care pana pe 6 octombrie cifra era de 9539, iar la mijlocul lunii septembrie statistica indica un numar de 9.233.

Din pacate, pojarul a curmat 34 de vieti, in majoriattea cazurilor victimele fiind copii, cele mai multe decese provocate de rujeola, de la declansarea epidemiei, fiind in judetul Timis – 9. Ar mai fi de mentionat ca s-au inregistrat cazuri de rujeola in 41 de judete ale Romaniei.


1 Comentariu la Numarul cazurilor de rujeola, in crestere

  1. Tudor

    Se moare mai abitir din pricina greșelilor medicale (iatrogeneză). Pe cînd un vaccin anti-malpraxis? Sau anti-mașină? (cîți au murit și cîți au fost nenorociți pe drumuri ieri?)


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!