Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Numarul 2 din DNA-ului rusesc, prins cu 122 de milioane de dolari negri

Numarul 2 din DNA-ului rusesc, prins cu 122 de milioane de dolari negri

Autor:

In contextul in care lupta politica s-a acutizat la maximum datorita alegerilor legislative, in Rusia a inceput vanatoarea marilor corupti. Primul cazut e chiar un sef al anticoruptiei…

 

rusul arestat Numarul 2 din DNA ului rusesc, prins cu 122 de milioane de dolari negriOfiteri de politie au efectuat un raid in locuinta directorului adjunct al Departamentului pentru Industria Energetica din cadrul Administratiei Generale pentru Securitate Economica si Combaterea Coruptiei (corespondentul DNA-ul din Romania), Dmitri Zaharcenko, unde au descoperit 120 de milioane de dolari si doua milioane de euro. „Suma finala nu este cunoscuta. (Politia – n.r.) a confiscat numai banii din locuinta, nu se stie cate alte active are, dar lucram in aceasta directie”, a afirmat o sursa apropiata anchetei. Banii au fost gasiti intr-o geanta, iar Zaharcenko a refuzat sa dezvaluie sursa sumei impresionante. El a insistat, insa, ca nu este vinovat de nicio infractiune. Surse apropiate anchetei afirma ca banii ar apartine NOTA-BANK, a carei licenta a fost revocata in noiembrie 2015. Oficialul a fost dus, in week-end, in fata unui judecator si inculpat pentru abuz de putere, obstructionarea justitiei si luare de mita. El va ramane in arest preventiv timp de doua luni, pana pe 8 noiembrie. Avocatii oficialului au cerut magistratilor sa aprobe o cautiune de 70 de milioane de ruble (circa un milion de dolari). Potricit TASS, apartamentul unde au fost gasiti banii ar apartine, de fapt, surorii lui Zaharcenko.

Lenin, Stalin si Marx au ajuns hipsteri

lenin Numarul 2 din DNA ului rusesc, prins cu 122 de milioane de dolari negri“Un hipster bantuie prin Rusia: Hipsterul comunist! Toate puterile batranei Europe si mai tinerele State Unite s-au unit intr-o sfanta haituiala impotriva acestui tanar hipster” – acesta este mesajul cu care Partidul Comunist din Rusia spera sa-i detroneze pe Vladimir Putin si pe partidul sau, Rusia Unita, la alegerile parlamentare de pe 18 septembrie.

stalinjpg Numarul 2 din DNA ului rusesc, prins cu 122 de milioane de dolari negriComunistii joaca o carte ignorata in ultimele 2 decenii de Partidul Comunist: cea a tineretului anti-sistem. Daca actualul presedinte al Rusiei se bazeaza pe un electorat de nostalgici comunisti si pe suporterii “sufletului slav”, in special din mediul rural, Partidul Comunist a identificat o nisa inca neexploatata de partidele din Rusia: tanarul hipster anti-sistem. Ideal ar fi pentru Partidul Comunist ca hipsterul rus sa poata identifica sistemul cu ambele constructii politice, pentru a atrage cat mai multe voturi antisistem. Marx Numarul 2 din DNA ului rusesc, prins cu 122 de milioane de dolari negriPartidul Comunist rus are in campania sa de post-modernizare un aliat de nadejde, un artist talentat, Igor Petrygin-Rodionov, care a realizat postere electorale, prin care i-a supus pe liderii istorici ai miscarii comuniste, Marx, Lenin si Stalin unor adevarate face-lift-uri.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!