AcasăNewsNu uitati sa-l iubiti pe Rares Bogdan!

Nu uitati sa-l iubiti pe Rares Bogdan!

In loc sa ma enervez si sa injur patriotic cand il vad pe Rares Bogdan infasurat in drapelul national, racnind „Nu uitati sa iubiti Romania”, pe mine ma cocoseaza rasul. Ce emisiuni sublime, cu vaiete si tanguiri ca de mireasa exagerat de fecioara in noaptea nuntii! Ce balet printre cuvinte, pe dusumele, cu declaratii ce ar topi pana si lacatul centurii de castitate. Un spectacol de exceptie, la care eu tot timpul imi imaginez cum eroina o sa-i dea, tandru, replica finala: daca stiam ce vrei sa faci, imi dadeam chilotii jos!

Spre norocul TVR si furia liberalilor, Rares Bogdan nu a ajuns director la postul national

Ca nu reuseste sa treaca de genunchiul broastei la audiente nu mai este o noutate. Unii spun ca sunt, totusi mari, daca iau in consideratie continutul emisiunilor. Atat de mari, incat, trebuie sa se suie pe scaunel pentru a ajunge la parchet.

Sa pupam in fund liberalii

Se zguduie de plans cand se gandeste la tarisoara lui, dar pe de alta parte o trateaza ca pe-o amanta careia, dupa ce i-a trantit cinci plozi, nu ii mai plateste pensia de intretinere. Ca pe o mamaie careia ii declara ca o va ingriji vesnic, dar pe care o scormoneste mereu in portofel. 23 de milioane de euro are datorii la stat televiziunea unde se da in spectacol Rares Bogdan. In traducere libera, peste 104 milioane de lei. Nici cotizatii pentru pensii, nici pentru somaj, nici sanatate, nici nimic. De mai bine de sase ani nu s-a achitat niciun leut. La datoriile vechi s-au adunat altele noi. Asta nu il impiedica insa pe Cozmin Gusa, unul dintre patroni, sa se vaicareasca in targ ca pravalia e la un pas de a fi inchisa. Aoleu! Asta nu e bine. Unde va mai fi mangaiat pe crestet Iohannis? Unde vor mai fi pupati in fund liberalii?

Balada lui Gheorghe Doja in direct

Unde ne va mai invata Napoleon de Manastur, ca sa-l citez pe colegul Razvan Boanchis, cum sa iubim Romania? Pe Calea Victoriei? Nu se poate, acolo „il urmaresc sereistii deghizati in ursi polari”, dupa cum il plesneste cu vorbe inca dulci acelasi Boanchis. Dar, in fond, de ce sa plateasca Realitatea TV darile catre stat? 23 de milioane de euro e un mizilic. Doar 260.000 de pensii minime. Doar 1.300.000 de alocatii pentru copii. Apoi, ce, i-a pus el pe romani sa faca atati copii? Sa iubim Romania incepand de unde? De la stabilimentele lui Mohammad Murad de pe Litoral, caruia demagogul national Bogdan ii pupa si lauda nisipul in emisiuni gretos de patriotice si scarbos de publicitare? Ah, mi-am adus aminte, ca de mult voiam sa te intreb. Tu cate concedii ai facut, pe banii tai, in Romania asta de te rupi in figuri ca o iubesti, ma, holograma lui Avram Iancu cu papion? Si, cand platesti cele 1.300.000 de alocatii la copii? Nu de alta, dar, intr-o zi, s-o gasi vreunul, nervos rau, care sa-ti cante balada lui Gheorghe Doja. Aduce el si focul, si tronul, tu doar sa transmiti in direct. Poti sa stai si cu chilotii pe tine.

author avatar
Valentin Boeru
4.019 afisari

7 COMENTARII

  1. Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time.
    Beneficii:
    – instruire gratuita si suport
    – castiguri in functie de realizari si munca depusa
    – scrisoare de recomandare pentru cei interesati
    Cerinte:
    – cunostinte minime despre navigarea pe internet
    – cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel)
    – cunostinte minime de limba engleza
    – perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat
    info la pacurarucostica1963@gmail com

  2. Ipocrizia si linguseala nu sunt trasaturi fizice, mestere. Tu chiar esti prost sau numai te prefaci? M-a rugat fata de la ap. 2 sa te intreb.

  3. Cornelg, ilustrule, cred ca ai citit alt text. In asta nu scrie ca Rares Bogdan nu mai poate dormi de grija tarii, asa ca nu stiu ce ai citat. Personal, te inteleg. Si altora li se intampla ca dimineata, cand nu au destula votca, lumea sa li se para stramba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger