AcasăNewsNu stiu daca-i bine, domnu’ presedinte!

Nu stiu daca-i bine, domnu’ presedinte!

Liviu Dragnea, avertisment ”prietenesc” pentru Iohannis

Liviu Dragnea calca pe urmele lui Traian Basescu, ramas celebru cu formula ”nu stiu daca-i bine domnu chestor” lansata in contextul referendumului de demitere din 2012.

Liviu Dragnea avertisment prietenesc pentru Iohannis

Prezent la bilantul DNA prezentat ieri, presedintele Klaus Iohannis a trecut cu arme si bagaje de partea Laurei Codruta Kovesi si a procurorilor condusi de ea – despre care seful statului sustine ca sunt atacati de ”penali si inculpati” deja prinsi incalcand legea si care acum vor ”sa-i discrediteze pe cei care i-au cercetat”. Iesirea fara perdea a presedintelui a fost repede sanctionata de liderul PSD, Liviu Dragnea: ”Este o declaratie falsa si daca va continua asa va gresi”. Desi a sustinut ca pe Iohannis nu-l pasc si consecinte concrete dupa o asemenea greseala, reactia lui Dragnea seamana perfect cu aceea avuta de Traian Basescu la adresa chestorului sef de la Evidenta populatiei pe vremea cand suspendarea sa atarna de numarul romanilor cu drept de vot: ”Nu stiu daca-i bine domnu’ chestor”. Culmea este ca dupa ce Basescu si-a lansat replica devenita celebra, chestorul in cauza a fost pus de Parchetul General sub acuzare pe motiv de abuz in serviciu. Aviz presedintelui Iohannis, chiar daca Dragnea a sustinut ca nu vor exista consecinte iar pe Augustin Lazar nu-l banuie nimeni ca l-ar putea deranja cu ceva pe seful statului.

author avatar
Simona Badulescu
917 afisari

1 COMENTARIU

  1. DESPRE BARONIZAREA RO
    Consiliul Judetean Teleorman a decis in sedinta din 15 februarie sa nu se constituie parte civila la DNA in dosarul Tel Drum- Liviu Dragnea, deoarece nu ar exista niciun prejudiciu in dosar. Consilierii au mai votat o alta decizie, potrivit careia, daca instantele vor da o sentinta de condamanare, CJ sa deschida un proces in civil pentru recuperarea prejudiciului.
    Teleormanul ESTE cel mai sarac judet din UE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger