AcasăNewsNu se simte bine: Arsinel, internat din nou la Cluj, dupa transplant

Nu se simte bine: Arsinel, internat din nou la Cluj, dupa transplant

La trei saptamani dupa transpantul renal la care a fost supus, la Cluj, Alexandru Arsinel se simte rau, iar medici au decis internarea sa in spital.

Cunoscutul actor nu a scapat de emotii. Dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala, prin care i s-a inlocuit rinichiul cu probleme, iar medicii anuntau ca organismul sau a acceptat transplantul, lucrurile par sa nu fie tocmai bune pentru partenerul de scena al Stelei Popescu.

Conform citynews.ro, actorul in varsta de 74 de ani ar fi declarat ca nu ii e deloc bine si ca testele medicale nu au avut rezultatele scontate. Motiv pentru care Arsinel s-a adresat medicilor clujeni, care au decis sa-l interneze din nou. „L-am chemat luni. In mod normal, pacientii sunt chemati la control la doua saptamani dupa externare, dar el va fi internat”, a precizat unul dintre medicii de la institutul de Urologie si Transplant Renal Cluj.

La scurt timp dupa ce s-a aflat de operatia la care a fost supus actorul de comedie, au aparut mai multe voci care au sustinut ca acesta ar fi fost favorizat pe lista celor care urmau sa primeasca un rinichi, lucru negat atat de Arsinel, cat si de doctorii care l-au ingrjit. Comentariile i-au nemultumit atat pe actor, cat si pe Stela Popescu, cea alaturi de care a jucat in numeroase spectacole la Teatrul de revista, dar nu numai. „Eu sunt in evidenta spitalului Davila de peste 35 de ani. (…) Daca nu faceam transplantul, trebuia sa incep pe dializa. Nu a fost vorba de pile sau mai stiu eu ce. E o mare mizerie ca unii nu au dorit sa-mi dea o sansa la viata”, a explicat actorul, saptamana trecuta, in emisiunea lui Catalin Maruta, de la ProTv.

329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger