AcasăNewsNu se intorce de la Viena cu mana goala: seful guvernului il...

Nu se intorce de la Viena cu mana goala: seful guvernului il aduce pe Arnold in Romania

Victor Ponta este incantat de ideile lui Arnold Schwarzenegger in materie de protejarea mediului

Fascinat de proiectele privind protectia mediului pe care Arnold Schwarzenegger le promoveaza, premierul Victor Ponta l-a invitat pe celebrul actor in Romania.

Victor Ponta este incantat de ideile lui Arnold Schwarzenegger in materie de protejarea mediului

Victor Ponta vrea sa se foloseasca de celebritatea lui Schwarzenegger pentru a-i determina pe romani sa acorde o mai mare importanta energiei verzi si mediului inconjurator. Prezent la Conferinta ”Implementarea viitorului sustenabil din punct de vedere energetic”, organizata la Viena,  de R20, un ONG infiintat de Schwarzenegger, premierul l-a invitat pe fostul guvernator al Californiei sa viziteze tara noastra.

”Am vorbit si l-am convins pe domnul Schwartzenegger sa vina in Romania, pentru ca in spatele celebritatii sale poti prezenta idei extraordinare. Si el, de altfel, a spus ca este constient ca e cunoscut in toata lumea din filme, si doreste sa promoveze un subiect foarte important, cel al eficientei energetice”, a declarat Ponta, la finalul conferintei, eveniment la care au mai participat Werner Faymann, cancelarul Federal al Austriei si Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europeane.

author avatar
eNational
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger